Warna PVC Loop maringi embah dhuwit Aneka

Short Description:

Warna PVC Loop maringi embah dhuwit Aneka


  • Prices: bakal maringi pitutur marang panyuwunan
  • Quantity Pesenan: 100,000pcs
  • Sumber Kabisan: 50X40'HQ saben sasi
  • Port of Loading: Ningbo, Shanghai
  • Sarat Pembayaran: T / T, D / P, L / C, O / A
  • Detail produk

    Tags Product

    Warna PVC Loop maringi embah dhuwit Aneka
    Plastic squiggle Silly maringi embah dhuwit
    Edan Curly Loop Colored Drinking maringi embah dhuwit kanggo pesta ulang tahun, BAR
    Premium Edan Loopy Drinking maringi embah dhuwit
    BPA-Free


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !