Kita bakal rawuh ing 122th Canton Fair

Everfine Plastics bakal melok Phase II saka China Import lan Ekspor Fair (Kanton Fair) saka Oct.23 kanggo Oct.27. Kita bakal maringi pitutur pelanggan nomer Booth kita banget rauh. Thanks kanggo riko banjur.

Kirimi pesen kanggo kita:

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Heart


wektu Post: Aug-22-2017
WhatsApp Online Chat !