FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa sing prices Panjenengan?

prices kita sing tundhuk owahan hubungane biaya bahan baku lan faktor pasar liyane. Kita bakal ngirim dhaftar rega dianyari sawise perusahaan hubungi kita kanggo informasi luwih

Aja duwe jumlahe minimal order?

Ya, kita perlu saben urutan worths paling $ 1000, lan jumlahe kanggo saben item nganti 100,000pcs.

Bisa OEM utawa Potongan?

Mesthi. We kudu R kuwat & tim D, produk bisa adat-digawe kanggo cocog karo keperluan sampeyan.

perusahaan kang utama / pelanggan paling gedhé ing negara kita / regiorr?

We kudu cukup akèh pelanggan donya, nanging kita ora bisa mbukak liyane babagan informasi rahasia.

Apa timbal wektu saben?

Kanggo conto, mimpin kira 7 dina. Massa produksi, mimpin 20-30 dina sawise nampa pembayaran simpenan. Kaping timbal dadi efektif nalika (1) kita wis ditampa simpenan, lan (2) kita kudu disetujoni final kanggo kualitas sampel & kriya design.In kasus kita bakal nyoba kanggo cocog karo kabutuhan. Ing kasus paling kita bisa nglakoni.

Apa jinis cara pembayaran sampeyan setuju?

T / T. simpenan 30% ing advance, imbangan 70% marang salinan B / L.

D / P ngarsane (dokumen marang ngarsane pembayaran).

O / A 60 dina (akun mbukak) ing paling apik kanggo pelanggan paling dipercoyo.

Apa babar pisan produk?

We njamin sing kabeh bahan digunakake ing Processing plastik lan packaging sing pangan bahan. Minangka BSCI, Sedex mlebu anggota, BRC, GMP, IS022000, HACCP pabrik certified, kita committedto nyediakke produk kualitas, Kangge ngarahake lan ngrampungi saben masalah kualitas marang panyuwunan.

Aja njamin nandur modhal cetakan aman pelanggan '?

Yen pelanggan nandur modal cetakan, kita bakal ngormati lan nglindhungi kapentingan fundamental lan IPR (Hak Cipta), cetakan eksklusif sing bakal tau liya ing pesenan liyane.

Carane bab Fees kapal?

Kanggo sampel-ngajokake, Fees kapal beda-beda saka $ 40 kanggo $ 80.

Kanggo LCL lan FCL kathah, Fees kapal gumantung ing INCOTERMS milih lan forwarders.

Arep digarap US?


WhatsApp Online Chat !