Babagan awake dhewe

Everfine Group logo.png

Kantor pusat -  HK, CHINA

Everfine Plastics Logo

Sambetaken -  Ningbo, China

 

EVERFINE - THIS IS ngendi fun THE wiwit

Everfine yaiku salah sawijining perusahaan & Desainer upstart saka baris expansive saka tablewares nganggo plastik lan utensils kanggo nggunakake saben dina.

Wiwit mbukak ing awal 2014, kita wis darmabakti dhéwé kanggo nggawe lan nganyarke produk baris dinamis. A variétas Manufaktur & packagings Techniques mesthekake kita pelanggan njaluk solusi siji-nggunakake produk paling efektif lan wareg. Kanthi loro Camping Manufaktur, Welasan operator Veteran lan rep dodolan. lan 24/7, 365 layanan, EVERFINE ndadekake Quality Products ,Prices Competitive ,Service Responsive ,Delivery Fast kelakon.

Ing 2016, EVERFINE angsal bisnis aset Ningbo MAOYUAN PLASTIC Mfg. LTD., Kabeh item anyar sing wis tergabung kanggo kategori kita ana kanthi cepet nggedhekake orane katrangan kita bisnis ing industri. passion kita lan inovasi kanggo desain produk wis mimpin perusahaan kita dadi supplier amba-line saka siji-nggunakake partai lan item saben dinten donya. The catering lan industri pangan layanan wis sekseni supaya akeh owah-owahan liwat taun, iku bakal dadi kesenengan kita kanggo nuduhake apa kita wis ngrambah ing sasi. Saiki kita bangga wektu turnaround cepet kita lan akurat kasenengan supaya.

We are Anggota BSCI, Sedex. Supplier Wal-Maret, Woolworths, Tesco, KFC, TARGET. BRC, ISO22000, HACCP akreditasi.

 

 


WhatsApp Online Chat !