• 1
 • 2
 • 3-1
 • takëm, kits takëm

  takëm, kits takëm

 • straws, stirrers

  straws, stirrers

 • gota, enë, pllaka, lojë me birila

  gota, enë, pllaka, lojë me birila

 • Doreza & ardhurit e rinj

  Doreza & ardhurit e rinj

Çfarë bëjmë ne?

 • Koutu

Që nga hapja në fillim të vitit 2014, ne kemi kushtuar veten për të krijuar dhe përmirësimin e një linjë dinamike produkt. Një shumëllojshmëri të gjerë të prodhimit & Paketime teknikave të siguruar klientët tanë të marrë të vetme-përdorni produkte zgjidhje më efektive dhe të kënaqur. Me dy vendeve të prodhimit, dhjetëra operatorë veteran dhe shitjes rep. dhe 24/7, 365 të shërbimit, Everfine bën produkte të cilësisë, çmimet konkurruese, shërbim i përgjegjshëm, ofrimit të shpejtë të ndodhë.

WhatsApp Online Chat !