Rreth nesh

Everfine Group Logo.png

Headquarters -  HK, CHINA

Everfine Plastics Logo

Vartës -  Ningbo, China

 

Everfine - ky është vendi ku fillon fun

Everfine është një prodhues dhe zengjim projektuesi i një linjë të shtrirë e tablewares plastike e disponueshme dhe enë kuzhine për përdorim të përditshëm.

Që nga hapja në fillim të vitit 2014, ne kemi kushtuar veten për të krijuar dhe përmirësimin e një linjë dinamike produkt. Një shumëllojshmëri të gjerë të prodhimit & Paketime teknikave të siguruar klientët tanë të marrë të vetme-përdorni produkte zgjidhje më efektive dhe të kënaqur. Me dy vendeve të prodhimit, dhjetëra operatorë veteran dhe shitjes rep. dhe 24/7, 365 të shërbimit, Everfine bën Quality Products ,çmimet konkurruese ,Shërbimi i përgjegjshëm ,Delivery Fast ndodhë.

Në vitin 2016, Everfine fituar biznesin e pasurive të Ningbo Maoyuan plastike Mfg. LTD., Të gjitha sendet e reja që janë të përfshira në kategoritë tona ekzistuese me shpejtësi të zgjeruar fushën e biznesit tonë në këtë industri. Pasioni ynë dhe risi për hartimin e produktit kanë shtyrë kompaninë tonë që të jetë një furnizues të gjerë-line i partisë së vetme-përdorim dhe sende të përditshme në të gjithë botën. Industria shërbimi ushqimi ushqimi dhe ka dëshmuar kaq shumë ndryshime gjatë viteve, ajo do të jetë kënaqësi për të ju tregojnë se çfarë kemi arritur në të kaluarën. Tani ne jemi krenar për kohën tonë të shpejtë kthesën dhe plotësimin saktë rendit.

Ne jemi anëtar i BSCI, SEDEX. Furnizuesi i Wal-Mart, Woolworths, Tesco, KFC, TARGET. BRC, ISO22000, HACCP akredituar.

 

 


WhatsApp Online Chat !