Palastik Warna Ngarobah spoons

Pondok Description:

Plastik (PP) Warna Ngarobah spoons


  • Harga: bakal mamatahan kana pamundut
  • Kuantitas Orde minimum: 100,000pcs
  • Suplai Kamampuhan: 50X40'HQ per bulan
  • Port of Loading: Ningbo, Shanghai
  • Sarat pembayaran: T / T, D / P, L / C, O / A
  • jéntré produk

    Tags produk

    Palastik Warna Ngarobah spoons

    Dimension: Panjang 5 3/4 "(14.5cm) x Width 1 3/16" (3cm) bagian widest
    Beurat: 2.5G

    Magically robah antara handap kelir lamun tiis:
    pink nepi ka wungu
    héjo keur jeruk
    bulao nepi ka wungu
    konéng keur jeruk
    katumbiri mun bulao


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !