Urang baris hadir dina 122th Canton Fair

Everfine Plastics bakal ilubiung dina Phase II Cina Impor na Ékspor Fair (Canton Fair) ti Oct.23 mun Oct.27. Urang bakal mamatahan konsumén di angka stan kami pisan geura-giru. Hatur nuhun kadatangan anjeun lajeng.

Kirim surat anjeun keur urang bandung:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk


waktos pos: Aug-22-2017
WhatsApp Online Chat !