FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Naon harga anjeun?

harga kami anu poko keur parobahan patali jeung ongkos bahan baku jeung faktor pasar lianna. Urang bakal dikirim anjeun hiji daftar harga diropéa sanggeus perusahaan ngahubungan ngémbarkeun salajengna

Dupi anjeun gaduh kuantitas minimum urutan?

Sumuhun, urang merlukeun unggal urutan worths sahenteuna $ 1000, sarta kuantitas pikeun tiap item nepi ka 100,000pcs.

Dupi anjeun OEM atanapi ODM?

TANGTOSNA. Simkuring gaduh Sunda kuat & Tim D, produk tiasa custom-dijieun pikeun nyocogkeun ka persaratan Anjeun sorangan.

Pausahaan nu utama / konsumén panggedena Anjeun di nagara urang / regiorr?

Urang kudu rada loba nasabah di sakuliah dunya, tapi kami teu bisa nembongkeun langkung seueur ngeunaan informasi rahasia maranéhanana.

What is the nuju waktu average?

Keur sampel, waktu kalungguhan téh ngeunaan 7 poé. Pikeun ngahasilkeun massa, anu waktos kalungguhan téh 20-30 poé sanggeus narima pembayaran deposit. The kali kalungguhan jadi éféktif nalika (1) kami geus narima titipan anjeun, sarta (2) urang kudu persetujuan final anjeun kualitas sampel & karya seni design.In sakabeh kasus urang coba mun cocog kabutuhan Anjeun. Dina kalolobaan kasus kami bisa ngalakukeunana.

Naon rupa padika pembayaran anjeun nampi?

T / T. deposit 30% sateuacanna, kasaimbangan 70% ngalawan salinan B / L.

D / P tetempoan (dokumén ngalawan tetempoan mayar).

O / A 60 poé (akun kabuka) di pangalusna keur nasabah paling dipercaya.

What is the jaminan produk?

Urang ngajamin yén sakabéh bahan dipaké dina pengolahan plastik jeung bungkusan téh dahareun kelas. Salaku BSCI, Sedex enlisted anggota, BRC, GMP, IS022000, HACCP pabrik Certified, urang téh committedto supplying produk kualitas, Samentara éta alamat na resolving unggal masalah kualitas kana pamundut.

Naha anjeun ngajamin invested molds aman tur aman konsumén '?

Mun sagala konsumén investasi molds, urang baris hormat tur ngajaga kapentingan fundamental maranéhanana sarta IPR (hak cipta intelektual), molds ekslusif maranéhna bakal pernah dipaké nguap dina ordo sejenna urang.

Kumaha ngeunaan waragad pengiriman barang?

Pikeun sampel-ngirimkeun, waragad pengiriman barang rupa-rupa ti $ 40 ka $ 80.

Pikeun LCL na FCL beban, waragad pengiriman barang gumantung kana INCOTERMS dipilih sarta forwarders.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !