Tentang Kami

Everfine Grup Logo.png

Markas -  HK, Cina

Everfine Plastics Logo

Bawahan -  Ningbo, Cina

 

EVERFINE - Ieu mangrupa tempat pikeun lelembut mimiti

Everfine mangrupa produsén & desainer upstart tina hiji garis expansive of tablewares disposable plastik sarta utensils pikeun pamakéan sapopoé.

Kusabab muka dina mimiti 2014, kami geus dedicated Sunan Gunung Djati pikeun nyieun sarta ngaronjatkeun hiji garis produk dinamis. A rupa-rupa manufaktur & packagings téhnik mastikeun konsumén urang meunang solusi single-pamakéan produk paling éféktif tur wareg. Dua situs manufaktur, puluhan operator Samaun jeung rep jualan. sarta 24/7, 365 jasa, EVERFINE ngajadikeun Quality Produk ,Harga kalapa ,Service responsif ,Taliwang Fast kajadian.

Dina 2016, EVERFINE kaala bisnis aset of NINGBO MAOYUAN palastik MFG. LTD., Sadaya item anyar nu geus diasupkeun kana kategori kami aya gancang dilegakeun wengkuan bisnis urang di industri ieu. markisa urang jeung inovasi pikeun desain produk geus disetir parusahaan urang janten hiji supplier lega-garis tunggal-pamakéan pihak jeung item sapopoé di sakuliah dunya. The catering jeung industri jasa dahareun geus disaksian jadi loba parobahan leuwih taun, éta bakal pelesir urang pikeun némbongkeun Anjeun naon we kahontal kaliwat. Ayeuna kami bangga waktu turnaround rusuh urang jeung akurat minuhan urutan.

Kami anggota BSCI, Sedex. Supplier tina Wal-Kemranjén, Woolworths, Margamulya, KFC, target. BRC, ISO22000, HACCP accredited.

 

 


WhatsApp Online Chat !